Feliratkozás a hírlevélre
  Email cím :  
  

Könyvelés

Könyvelés szolgáltatásunk a teljes körű könyvvezetés mellett magában foglalja ügyfeleink adóbevallása, valamint az évközi és év végi beszámolók elkészítését. Könyvelő irodánk tevékenysége a cégalapítást megelőző tanácsadástól kezdve a folyamatos könyvelés ellátásán keresztül a végelszámolás lebonyolításáig mindenre kiterjed. A könyvelés gördülékenyebb és gyorsabb végzése érdekében új opcióként kínáljuk a kimenő számlák adatainak elektronikus átvételét - ezzel a megoldással közepes, illetve nagyobb vállalkozások könyvelési díjainak optimalizálására nyílik lehetőség.
Könyvelő irodánk teljes mértékű anyagi felelősséget vállal érte, hogy a jogszabályi előírások szerint állapítsa meg az adókat és egyéb kötelezettségeket az ügyfeleink által átadott bizonylatok alapján.
Főkönyvi könyvelés, tárgyi eszközök, beszámolók
JÓ TUDNI!
A vállalkozásoknak a megalakulást követő 90 napon belül el kell készíteni a számviteli politikát, ennek részeként a pénzkezelési, értékelési, leltározási szabályzatot.
Napjainkban előtérbe került a pénzkezelési szabályzat ellenőrzése, melynek hiánya illetve nem megfelelő tartalma komoly büntetést von maga után.