Feliratkozás a hírlevélre
  Email cím :  
  
Ajánlások
Gyúri Attila - a Trinspire Kft. ügyvezető igazgatója

"Egy hely, ahova akár személyesen is szívesen viszem a könyvelőirodába a papírokat, mert mindig vidám a hangulat és soha nem kell panaszkodni a munka minőségére. A határidőket akkor is mindig sikerült betartaniuk, amikor késésünk miatt alig hagytunk számukra időt az odavitt számlák feldolgozására."

Rácz György - a Masterfield Oktatóközpont ügyvezető igazgatója

"A lányok gyors és pontos munkát végeznek. A könyvelés mellett az oktatással kapcsolatos összes kötelező bejelentési, nyilvántartásba vételi és egyéb adminisztrációs feladatot is levették a vállunkról."

Schuler Zoltán - T-Mobil - Telcomore Kft. ügyvezető

"Nagyon elégedett vagyok az Ado-Contó Könyvelőirodával, mert náluk érzem, hogy én vagyok az ügyfél és bármilyen problémával, kérdéssel fordulhatok hozzájuk. Cégvezetőként fontos számomra, hogy a folyamatosan változó pénzügyi,számviteli környezetben első kézből kapjam meg azokat az információkat, amelyek befolyásolják üzleti működésünket. Azt hiszem sikereik alapja az ügyfélközpontúság és szakértelem, amely az ott dolgozó kollégák legfőbb erénye."

Vargyai Zoltán - a Blonde Soft Limited vezetője (CEO)

"A nemzetközi kereskedelem és a szoftverjog speciális szabályai miatt számtalan esetben fordultam olyan problémával a könyvelőirodához, ami a magyar vállalkozások könyvelése során csak ritkán merül fel. Mindig segítőkészek voltak és az összes nehéz kérdésemre választ kaptam tőlük. Nagyon elégedett vagyok velük."